Elhamdoulillah

Soms is het makkelijk om je mee te laten slepen door dingen waar je niet zo heel blij van wordt.  Dingen die je niet hebt, dingen die je bent verloren, dingen die niet lukken….  Problemen waar we allemaal weleens mee te maken krijgen, groot en klein. Zodoende doen we onszelf tekort door te vergeten wat we allemaal wél hebben. Belangrijker nog: dankbaar voor deze gunsten te zijn en een positieve instelling te hebben.

Ik kwam deze lezing van Nouman Ali Khan tegen en wilde het graag met je delen. Een goede reminder over een positieve en dankbare instelling in het leven. Om af te sluiten één gunst van Allah (swt) waar ik dankbaar voor ben. Deze aya:

‘If you’re ungrateful, my punishment is intense (14:7)’

Check het filmpje om te zien waarom ;).

Tot de volgende keer inshaAllah!

One thought on “Elhamdoulillah

  1. Pingback: Alledaags geluk | naQrae

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s