Laatste dagen en levenslessen

Vandaag een mooie lezing van AbdelRahman Murphy over onze geliefde profeet Mohammed (saw), zijn laatste dagen en laatste dagen in het algemeen. Dit was één van de lezingen die ik in de trein beluisterde, en het raakte me.

Ya rasoelAllah, I love you.

Het filmpje was voor mij ook een goede reminder: er is zoveel over de profeet (saw) dat ik nog niet weet en daar wil ik inshaAllah graag verandering in brengen. Ik denk nog even na over hoe en wat, wellicht kan ik van mijn blog ook een soort ‘seerah-bibliotheek’ maken waar zowel jij als ik van kunnen profiteren ;).

In het kader van sharing = caring: ken jij een goed boek of filmpje over het leven van de profeet (saw)? Ik zou het erg waarderen als je dat dan zou willen delen, inshaAllah zal dat ons dan allen voordeel opleveren.

Thanks in advance en tot de volgende keer inshaAllah!

4 thoughts on “Laatste dagen en levenslessen

 1. Prachtige lezing tabarak’Allah. Leef er helemaal van op. Mijn enige boek wat ik ken is de gewone seerah, die blauwe. De biografie van de profeet Mohammed heet die geloof ik. Die vond ik wel erg fijn om te lezen.

  • Mooie reminder he, moge Allah (swt) de spreker belonen. Op internet zijn elhamdoulillah prachtige dingen te vinden, je moet het alleen maar net zien te vinden of erop gewezen te worden. Ben daarom zelf altijd heel blij met dergelijke lees/kijktips, zowel offline als online. Sharing ís caring ;).

   Bedankt voor je boekentip!

   Kauthar

 2. Pingback: De dood, het laatste sprintje | naQrae

 3. Pingback: naQrae, een jaar later | naQrae

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s