Ramadan kareem

Hello you! Als er iemand is die ik lang niet ‘gesproken’ heb, dan ben jij dat wel, mijn goeie ouwe lezer. Maar zoals ze dat altijd zo mooi in (slechte) films zeggen: het ligt niet aan jou, het ligt aan mij. Afgelopen periode was weer eens superdruk, en met de gezegende maand Ramadan in aantocht probeerde ik me daar ook zoveel mogelijk mee bezig te houden. Het resultaat: een beetje stilte hier.

Maar goed. We laten het verleden even rusten en gaan over op het heden.  Daar is het nog steeds druk, maar dan met net iets andere dingen.  Ik wil me komende periode zonder school even vooral op dingen als de Ramadan en familie richten. Doe dat ook vooral ;).


Om jou, en mezelf, daar inshaAllah een beetje bij te helpen zullen hier Ramadangerelateerd logjes verschijnen. Als je direct daarvan op de hoogte wilt zijn kun je je even rechts op de nieuwsbrief abonneren, al voelt dat zó 2000. Voor de mensen die ik op FB heb (hoi!) geldt hetzelfde, daar komen namelijk ook even geen directe linkjes meer. Ook abonneren op de nieuwsbrief dus, of anders kom je hier af en toe langs. Vind ik leuk.

Ramadan kareem, maak er het beste van, geniet van deze mooie maand en moge Allah (swt) ons doen welslagen. Enne, vergeet de slachtoffers in Syrië, Palestina, Birma en alle anderen die het nodig hebben niet in je doe’as.

Liefs,

Kauthar

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s