Dankbaar en blij, week 38

Elhamdoulillah
Assalamoe aleikum, good monday morning! Het is alweer tijd voor mijn dankbaar en blij lijstje. Het maken van dergelijke lijstjes maakt je bewust van mooie dingen die soms vanzelfsprekend lijken, maar dat niet per se hoeven te zijn. Een goede zaak, right?

Daarom zal ik elke week zo’n lijstje maken inshaAllah. Speciaal voor de maandagochtend, omdat iedereen dan wel wat positiviteit kan gebruiken ;).

  • Regen, kou, wind… De blaadjes zijn nog niet gevallen, maar we ontkomen er niet aan: de zomer maakt plaats voor de herfst. Zo gaan die dingen. Het is dan wel extra leuk om de laatste beetjes zon mee te pakken en daarvan te genieten. En dat deed ik. Ik was ergens te vroeg aangekomen en besloot maar een extra rondje te fietsen. Het was niet al te koud en af en toe glipte de zon tussen de wolken door. Heerlijk.
2013-09-15 13.17.34

Random foto van mij op de fiets. Kan gewoon.

  • Mijn familie en vriendinnen, daar word ik heel blij van. Deze zou ik trouwens in elke D&B wel kunnen zetten, ik ben begunstigd elhamdoulillah.
  • Productief studeren. Ik moest er na de vakantie even in komen, maar ik heb er alweer heel wat uurtjes studeren op zitten. Daarvan was een deel productiever dan de rest, en dat is natuurlijk heel fijn.
  • Inspiratie, daar word ik ook heel blij van. Het gevoel dat je ervan krijgt, de uitwerking van het idee… Terwijl ik dit typ krijg ik een idee voor een ander logje en dat is altijd leuk. Ik moest dan ook denken aan een mooie quote die met ons werd gedeeld bij het  introcollege van dit jaar.

Lijkt me een mooi afsluitingsplaatje ;). Elhamdoulillah. Share the love met jouw mooie momenten van afgelopen week en tot de volgende keer inshaAllah!

Liefs,

Kauthar

 

One thought on “Dankbaar en blij, week 38

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s