Eid Moebarak

De profeer Ibrahiem (as) was bereid zijn geliefde zoon voor Allah (swt) te offeren. Welk offer maken wij in ons dagelijks leven voor Allah (swt)? Offers die misschien groot lijken, maar uiteindelijk alleen maar goed voor ons zijn? Vandaag is een mooie gelegenheid om daarbij stil te staan, vandaag is ook een mooi moment om te vieren.

Ik vertrek zelf waarschijnlijk net na het ontbijt voor colleges bestuursrecht richting Utrecht en ben ‘s middags inshaAllah weer thuis. Ik zou het zelf niet zo plannen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik kijk gewoon de hele dag lekker uit naar een mooie avond met familie inshaAllah :).

Hoe ziet jouw dag eruit? Eid moebarak, en ik wens je een mooie dag vol zegeningen, liefde en gezelligheid toe!

Liefs, Kauthar

2 thoughts on “Eid Moebarak

  1. Eid Mubarak Kauthar !
    Ik heb een fijne dag gehad met mijn familie en ook lekker vlees gegeten. Het was kortom een geslaagde dag. Maar het liefst zou ik het wel een keertje in Marokko willen meemaken, dat lijkt mij een leuke ervaring. Liefst,

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s