TrueStoryASA made me smile

Ik was met een YouTube-rondje bezig en kwam na wat klikken bij deze jongens van TrueStoryASA terecht. Ik ben ze weleens eerder op YouTube tegen gekomen, en toen zag ik dat ze vooral pranks en dergelijke deden.  Dit keer zag ik dat ze een aantal filmpjes iets anders hadden ingericht. They made me smile, en dat wil ik graag met je delen.

Allereerst het Meet a Muslim filmpje. Het idee is zo simpel, zo leuk. Het lijkt mij stiekem ook wel wat om met bordje en aanhang ergens te gaan staan, zien wat dat oplevert. En dan niet bij de Bos en Lommermarkt in Amsterdam, maar ergens in Venlo ofzo. Ik weet niet of ik het echt zou durven, maar het lijkt me erg leuk. Deze jongens durfden het wel, en het leverde het volgende leuke filmpje op. En tja, het einde. What can I say, rotte appels heb je overal. Gelukkig is er ook veel goeds op deze wereld elhamdoulillah.

Dan Make the Homeless Smile. Deze beelden spreken voor zich.

Tot slot een Offerfeest gerelateerd filmpje. Eid betekent voor mij gezelligheid en warmte. Dat is precies hetgeen de jongens met de straat proberen te delen.

Ik vond deze filmpjes erg leuk omdat ze tonen dat je met kleine gebaren en af en toe wat lef mooie dingen teweeg kunt brengen. Inspirerend.

Wat vond jij van de filmpjes? Zijn er nog must-sees die je met ons wilt delen? En just curious, maar zou jij het aandurven om samen met zo’n bordje in Venlo te gaan staan? Ik ben errug beneiuwd ;).

Liefs, Kauthar

4 thoughts on “TrueStoryASA made me smile

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s