Steek jezelf in de fik op Wijblijvenhier.nl

Assalamoe aleikum! Op deze zonnige zondag kwam elhamdoulillah mijn eerste stuk voor wijblijvenhier.nl online, inshaAllah zullen daar wat vaker stukken  verschijnen. Yay ;).

Met een vol hoofd, maar met lichte tred loop ik de USBO uit. Ik heb een goed college achter de rug en overpeins de subjectiviteit van de Grondwet. Ondertussen geniet ik van mijn klokkende rok die ik waarschijnlijk niet meer vaak zal dragen. Het druilerige Nederlandse weer en zwierige rokken zijn meestal geen goede vriendjes, maar vandaag, vandaag is het goed. Mijn hoofd is vol en ik ben vrolijk.

Lee de rest hier. Ik ben erg benieuwd naar wat je ervan vindt!

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s