Dankbaar en blij, week 42

Assalamoe aleikum, good monday morning! Lijstjes zijn vaak leuk, positieve lijstjes al helemaal. Elke week maak ik een lijstje met een selectie van de mooie dingen van die week, het Dankbaar & Blij lijstje. Sommige dingen ervaren we als vanzelfsprekend, maar dat hoeven ze natuurlijk niet te zijn. Voor mij is het maken van zo’n lijstje een goede gelegenheid om me bewust te worden van mooie gunsten, elhamdoulillah. Leuk bijeffect is dat zulke lijstjes positief leesvoer kunnen zijn. Win-win, wat wil een mens nog meer ;).

  • Allereerst een mooi geschenk van deze week: de eerste tien dagen van Dhul Hijja en de dag van Arafa. Het voelde heel even alsof het voor een dagje Ramadan was. Op Facebook Arafa-gerelateerde posts, samen het vasten verbreken…  Heerlijk. Ik kijk uit naar de volgende Ramadan inshaAllah.
  • Na de dag van Arafa was het Offerfeest. Een dag vol warmte, gezelligheid, familie, lekkere baksels, tekrisjt… Enough said ;). Elhamdoulillah.
  • Remember Mooierd nog? Ik had hem sinds de vorige keer niet gezien, en ineens voelde ik me weer aangestaard. Ik werd weer door een kort bezoekje vereerd, en weet je wat het mooie was? Ook deze week had ik een tentamen en zat ik met mijn laptop op schoot… Mooierd komt me gewoon elke keer succes wensen, wat wil een mens nog meer. En check die acrobatenfoto.

2013-10-12 10.36.57

  • Deze week had ik mijn debuut op wijblijvenhier.nl. Op zich sowieso heel tof elhamdoulillah, maar waar ik ook heel dankbaar voor ben zijn de lieve reacties die ik hier, op mijn persoonlijke Facebook en die van naQrae kreeg. Thanks, I really appreciate your support. InshaAllah groeien we zo samen.
  • Het is zondagavond als ik dit typ. Ik denk dat ik vandaag niet goed op mijn houding heb gelet, het typen gaat namelijk niet helemaal soepel. Mijn rechterschouder doet een beetje pijn. Weet je, het lijkt vaak zo vanzelfsprekend dat ons lichaam meewerkt. Iedereen heeft weleens een pijntje of misschien iets ernstigers, maar er functioneert elhamdoulillah zoveel wél. Iets dat makkelijk valt te vergeten op momenten dat het allemaal soepel gaat. Gezondheid is een grote gunst. Elhamdoulillah.

Ik sluit zo met een positief gevoel mijn laptop af en geef mijn arm wat rust, ‘gelukkig’ moet ik nog uit een boek studeren ;). Wat waren jouw mooie momenten van deze week? Share the love en tot de volgende keer inshaAllah.

Liefs, Kauthar

2 thoughts on “Dankbaar en blij, week 42

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s