Dankbaar en blij, week 43

Assalamoe aleikum, good monday morning! Lijstjes zijn vaak leuk, positieve lijstjes al helemaal. Elke week maak ik een lijstje met een selectie van de mooie dingen van die week, het Dankbaar & Blij lijstje. Sommige dingen ervaren we als vanzelfsprekend, maar dat hoeven ze natuurlijk niet te zijn. Voor mij is het maken van zo’n lijstje een goede gelegenheid om me bewust te worden van mooie gunsten, elhamdoulillah. Leuk bijeffect is dat zulke lijstjes positief leesvoer kunnen zijn. Win-win, wat wil een mens nog meer ;) .

  • Toen ik voor het D&B lijstje van deze week even nadacht waren de woorden die het eerst in me opkwamen druk, donker en koud. Niet per se de eerste woorden die je hier verwacht waarschijnlijk, maar ik moest een paar keer vroeg in Utrecht zijn en de koude, donkere ochtenden zijn me goed bijgebleven. Gek eigenlijk, dat minder leuke zaken zo snel op de voorgrond kunnen treden. Toen ik verder nadacht besefte ik gelukkig dat deze week ook vol zonneschijn en mooie dingen zat. Een positief bijeffect van het maken van deze lijstjes elhamdoulillah.
  • Ik zat deze week dus vroeg in de trein en deed een poging tot doorslapen. Hopeloos omdat ik toch niet echt in slaap val, maar ik deed wel even mijn ogen dicht. Het was donker. Toen ik mijn ogen weer opendeed was ik blij verrast: de zon begon net op te komen. De overgang naar een nieuwe dag, zo mooi. Mijn ogen bleven open.

2013-10-24 08.27.26

  • Als je me op Facebook volgt had je dit al gezien, ik zette de foto na het maken meteen online. Happylines van de Spits en Metro, gotta love them.

2013-10-25 11.43.16-1

  • Deze foto is niet van deze week, ik was hem dan ook even vergeten. Totdat ik hem net terug zag, ik kon het niet laten om even te gniffelen. Nooit verwacht dat rechten grappig zouden zijn.

2013-10-03 10.11.55-1

Welke happyline zou jij op de krant neerkrabbelen? Of welke zou jij graag willen lezen? Share the love en tot de volgende keer inshaAllah!

Liefs, Kauthar

One thought on “Dankbaar en blij, week 43

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s