Dankbaar en blij, week 45

Misschien heb je het wel gemerkt, maar misschien ook niet. Ik heb deze week hard gewerkt. Best wel hard, en niet aan naQrae. Officieel hebben we op de USBO geen tentamenweken, maar aan het einde van elk blok hebben we meestal toch wel een tentamen en deadline(s) tegelijk. Deze week had ik een tentamen en twee deadlines, en bij de deadlines hoorde ook het letterlijk uittypen van een interview. Letterlijk. Dan besef je pas hoe vaak er in een gemiddeld gesprek ‘ehm’ wordt gezegd. Ik deed ongeveer een uur over ongeveer 8-10 minuten, het interview duurde bijna drie kwartier. Ik was daar dus wel even zoet mee ;).  Tussen het vele typen en studeren door, al dan niet met de handen in de hoofddoek  het haar, was er elhamdoulillah genoeg om dankbaar en blij voor te zijn. Op naar het wekelijkse D&B lijstje!

Elhamdoulillah

  • Google Docs. Geweldig gewoon. We hebben met zijn drietjes een paper geschreven en liepen deze uiteindelijk een keer helemaal samen door. Ik wil niet eens bedenken wat een gedoe het zou zijn geweest als Docs niet bestond. Met zijn drietjes achter een laptop, kriebelende haren, samen typen? Mwah, doe maar niet. Leve Docs.
  • Tussen het studeren door vind ik het fijn om af en toe iets heel anders te doen. Een frisse neus halen of wat lekkers bakken bijvoorbeeld. Ik heb deze week voor het eerst lekkere suikervrije koekjes gebakken. Yay. Ik heb al eerder pogingen gedaan tot het bakken van lekkers zonder suiker, maar dat is vaak niet helemaal goed gedaan en daar stoor ik je dan niet mee. Maar dat de aanhouder wint is hiermee wel weer bewezen. Suikervrij en lekker, me likes.
  • Cactusvrucht. De smaak. De kleur. De mooie herinneringen aan Marokko. Liefde.

2013-11-09 18.24.36

  • Ik vertelde mijn moeder van de week dat ik nieuwe sokken moest hebben. Mocht je je nu afvragen waarom ik je dit vertel: heb wat vertrouwen in me en lees verder. Nou, ik vertelde dat dus, zonder enige bijbedoelingen. Lekker random. De volgende dag had mijn lieve moeder sokken voor me gekocht. Paars, met bloemetjes <3. Elhamdoulillah.

    Zo. Deze maandag betekent voor mij het begin van een deadline vrije week. Ook wel fijn voor de verandering ;). Hoe was jouw week? Lekker rustig of ook heel druk? Let us know en tot de volgende keer inshaAllah! Liefs, Kauthar

2 thoughts on “Dankbaar en blij, week 45

  1. Alhamdulilah! Ik heb nog nooit een rode hindiya gezien, sobhanallah hoop dat je heeft gesmaakt. Mijn week was ook druk, maar alhamdulilah mogen niet klagen! Ben wel erg benieuwd naar je suikervrije koekjes geworden. Ga je het recept nog apart plaatsen?

    • Smaakte zeker goed elhamdoulillah! Ik hoop dat je gauw kan genieten van een beetje rust. Ik denk dat ik nog even experimenteer met het recept, en dan zet ik het er hier inshaAllah zeker op. Dit soort ontdekkingen deel ik graag ;). Liefs, Kauthar

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s