naQrae, een jaar later

Elhamdoulillah. En wow. Precies vandaag een jaar geleden kwam mijn eerste schrijfsels online: van comfortzone naar blog. Om mijn eigen verjaardag geef ik op zijn tmazight gezegd zeg maar ziro, maar dit vind ik best bijzonder.

miles


Ik moet er achteraf een beetje om lachen, maar ik vond het oprecht doodeng om mijn eerste stukje online te zetten. Geen idee waar ik bang voor was, maar toch. Tegelijkertijd zag ik het helemaal zitten. Ik vond en vind schrijven leuk, en laat dat nou precies iets zijn wat online heel goed kan. Een jaar later ben ik elhamdoulillah erg blij dat ik die stap heb gezet: out of your comfortzone, that’s still where te magic happens.

Wat minstens even leuk is als het schrijven zelf? Jij daar, aan de overkant van het scherm. Bedankt, baraka Allahoe feek(ie). Voor het lezen, reageren en delen. Mijn motto, of eentje ervan, is inmiddels ‘sharing is caring’ geworden. In mijn eentje valt er niet heel veel te sharen. Dankzij jou kan dat, en van jullie reacties en feedback heb ik zeker geleerd. Elhamdoulillah.

Wat ik eigenlijk share? Informatie over de mooie islam, inspiratie, foodlove en een glimlach. Op Facebook wat vaker, hier wordt dit ongepland precies het 77e stukje.

Goed. Wat is hier onder andere een jaar gebeurd? Een samenvatting, met moeite in één alinea.  Ik schreef en deelde islamgerelateerde stukken en filmpjes. Over de dood, de  profeet Mohammad (saw). Over twee tuinen, en het feit dat alles geel wordt. Ik schreef ook over morgen, een beter leven, ik vergat en ik verdwaalde gelukkig. Ik maakte tegeltjes. Soms gniffelend, soms bloedserieus. Ik leerde.

naqrae bijzonder servies kast

Verder heb ik nog niet zo heel lang geleden een page voor naQrae gemaakt (don’t forget to like ánd interact;)), en joh, wat is dat leuk. Ik kan er makkelijke kortere dingen delen  en op elkaar reageren kan daar makkelijker en sneller. Gotta love interactie. Ook begon ik dit blogjaar met schrijven voor wijblijvenhier.nl. Mooie dingen. Elhamdoulillah.

Elhamdoulillah, nog een keer. Ik kijk terug op een mooi blogjaar waarin ik veel heb geleerd, en ik ben benieuwd wat er nog in het verschiet ligt. Ik ga inshaAllah verder met deze reis, graag samen met jou. Bedankt.

Liefs, Kauthar

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s