Alleen kan ik dat niet

Rotzooi. Rót-zooi. Aanvankelijk met een half oog, maar toen keek ik met meer mee: Project P Stop het pesten. Los van wat je van het programma vindt, er worden wel dingen getoond die realiteit zijn. Pesten. Ik begrijp het niet. Woorden zijn mooi. Woorden kunnen echter ook kapot maken. Onherstelbaar. Hetzelfde geldt voor bepaalde daden. Laten we ons daar alsjeblieft niet aan schuldig maken, hoe onschuldig het ook kan lijken. Laten we er wat van zeggen als we pestgedrag zien. Zoals slachtoffer Jordy van deze aflevering zei: ik wil er wel wat aan doen, maar alleen kan ik dat niet. Let’s just stop it. Together. Act big. Help.


2 thoughts on “Alleen kan ik dat niet

Reageer

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s